Bookendse vastelaovend vereinigng
Trio 2018 van de Worteleschrabbers

click heej


Prins Jean-Paul I (Westheim) prins van ut Worteleschrabbersriek 

Zondaag 14 jannewari is in de fiészaal van Boostenhaof ut prinselikke trio van 2018 oetgeraope door vors Raspedorius III (Roger Thomassen).

Jean-Paul Westheim zweit as Prins van 2018, de scepter euver ut Worteleschrabbersriek. Hae zal heej waere beejgestaon door zien adjudanten René van Boekholdt en Peter Titulaer.

Det daon zeej onder andere op de Kockersewaeg wao zeej buren van mekaar zien.

 

Dit trio zal der weer eine schoene vastelaovend van maake, en det daon zee onger eur motto:

"Wae had det gedach!”

Prins Jean-Paul

Jean-Paul is eine aafstammeling van unne Jocushaan en eine Duikelaer. Woënt in de Bookend en is getrouwd met Anja en hebbe saame dreej kinger, Femke, Mirthe en Luuk. Jean-Paul is werkzaam beej Thaeles in Baolder wao hae onder andere trainingen guuf. Zien groëtste hobby en sport is squashen met zien kammereuj. tevens is hae bestuurs lid van o.a. Bookend Events en stamtaofel XXL in de Bookend.

Adjudant Peter

Peter is eine aafstammeling van unne Worteleschrabber en eine Hab. Woënt auk in de Bookend en is getrouwd met Petra en hebbe saame twiej kinger, Freek en Meike. Peter is werkzaam beej de Rabobank en zien sportieve hobby is rennen en wielrennen. Peter is veurzitter van belange vereiniging Boekender-belang en auk bestuurslid van de Worteleschrabbers.

Adjudant René

René is eine aafstammeling van unne Wuilus en eine Jocus. Woent auk in den Bookend en woent saame met Anita. Zeej hebbe saame 4 kinger, Jens, Mille, Jur en Raf. René is werkzaam beej Mazda Peeten oet Baolder. Zien groëtste hobbie is skiën en is auk bestuurslid van de Worteleschrabbers.

 

Binnekort verschiene de foto's van de Prinsenbal, klik heej

De receptie van ut trio is op zondaag 4 fibberwari um 17:00 oor.

 

Vrinde van de Worteleschrabbers .......